Nu even over deze week. Aanstaande zondag ga ik meedoen aan de NK indoor voor masters in Apeldoorn en wel met het onderdeel kogelstoten. Op trainen gaat het niet echt fantastisch, die aanglij daar heb ik nog veel problemen mee, en stoot ik uit stand soms nog verder. We zullen zondag dus nog maar eens zien. Op naar zondag!
Waarschijnlijk leest bijna niemand dit, maar toch weer eens leuk een stukje te schrijven.
Afgelopen jaar zoveel gebeurd. Mijn vader overleden, Jos (Peter’s vriend) en Saskia haar man en Diana’s mam ook overleden. Zo pittig allemaal, heb wel tijdje in de stress gezeten. Na 8 maanden werken bij Triple Meat toch maar weer gestopt, even wat meer tijd voor mezelf nodig, dus werk nu nog 3 dagen bij Digit Services in Alkmaar. De 2 dagen die ik nu extra vrij heb, ma en vr, heb ik me nog geen minuut verveeld. Sinds 1 juli train ik, ma en vr, ‘s-morgens met Ester, personal coach, bij Sportcentrum Hoorn, om mijn conditie en kracht weer wat op te krikken want ik had vanaf begin van het jaar niet echt heel veel meer gedaan. Daarnaast natuurlijk nog werptrainingen op de baan want…16 september doe ik mee aan de werpvijfkamp op het WK masters in Malaga. Dat kan ik dan weer van mijn bucketlist afstrepen. Ik ga samen met Peter met vliegtuig een week naar Malaga en verblijf daar bij Ingeborg onze buurvrouw. Zoveel zin in, hoop op een gezellig week en mooie prestaties.
Afgelopen dinsdag met Peter onze nieuwe motors opgehaald, wat rijdt ze (Kawasaki Versys 1000) lekker, zo blij mee, wat een goede keuze, echt grandioos. 29 augustus met CPR on Wheels even toertje doen en dan begin oktober weekend Moezel.
Gelukkig allemaal leuke vooruitzichten, tot volgende keer, x